skip to Main Content

Produktiv generalforsamling 2019

Søndag den 24. marts 2019 Af Jan Holm

Ruds-Vedbys Historie holdt sin Generalforsamling 2019 onsdag den 20. marts, hvor 24 deltog. Medlemmerne kom fra nær og fjern, for eksempel Brøndby og Slagelse.

Formand Bente Liselotte Jensen fortalte i bestyrelsens beretning, at Ruds-Vedbys Forenings kalender 2020 bliver udgivet til åbent hus den 28. september 2019. Kim Hansen lovede at være behjælpelig med at lave julemærker. En byvandring er nu planlagt til at foregå i juni 2019 – datoen følger. Byvandringen  tager udgangspunkt i Søparken, hvor man møder op klokken 13 og går ruten igennem. Der er planlægningsmøde for bestyrelsen i maj, hvor detaljerne bliver bestemt og offentliggjort. Foreningen bringer en nyhed på sin hjemmeside og ved opslag i byen. Billetter kan bestilles hos formanden.

Generalforsamlingen vedtog ensstemmigt, at medlemskontingentet skulle forhøjes, da det ikke har været forhøjet siden stiftelsen i 2005, og da foreningen ikke modtager midler fra det offentlige. Forslaget kom ikke fra bestyrelsen, men fra et menigt medlem i forsamlingen. Nu er kontingentet således 150 kroner for medlemmer og 75 kroner for støttemedlemmer.

– Det varmede, at forslaget kom fra et medlem og ikke fra bestyrelsen. Det viser den støtte, der er til foreningen, siger Bente Liselotte Jensen.

Medlemmer sponserede i alt 650 kroner den aften til at støtte foreningens arbejde. Et af de støttende medlemmer udtalte, at det altid var hyggeligt og givende at besøge Historien i sine lokaler i Søparken.

Der var hele aftenen en dejlig stemning, og der blev snakket livligt. Efter generalforsamlingen var der kaffe og ostefade med hjemmebagt franskbrød. De fremmødte så også Sorø Kommunes film om regentparrets besøg i Ruds Vedby.

Back To Top
X